ensr
Slide background Speak.™ Poslovni engleski kakav vam je potreban! SAZNAJ VIŠE

Danas u svetu više od

2 000 000 000

LJUDI GOVORI ENGLESKI JEZIK

Da bi poslovali na globalnom nivou, vaši zaposleni moraju odlično da govore engleski jezik i to im je potrebno što pre.

logo02

Speak.™ je jedina škola u Beogradu koja je namenjena isključivo potrebama korporativnog sektora. Pružamo veliki spektar kurseva i radionica osmišljenih da unaprede znanje zaposlenih i rukovodilaca odlučnih da ostvare uspeh u okruženju koje se sve brže menja.

Sve veći broj kompanija postaje svesno značaja komunikacije na engleskom. Dobro znanje jezika je važno za uspostavljanje i razvoj odnosa sa klijentima i drugim organizacijama kako lokalno tako i globalno. Znanje engleskog jezika stvara nove prilike i ruši kulturne barijere.

Promotivna ponuda

 • SPECIJALNA PONUDA KURSEVA
 • 12_dots

  10 + 2 free

  Upišite 10 polaznika i ostvarite mogućnost upisa 2 dodatna polaznika
  potpuno besplatno!
   

  30_dots

  25 + 5 free

  Upišite 25 polaznika i ostvarite mogućnost upisa 5 dodatnih polaznika
  potpuno besplatno!
   

   

  kontaktirajte nas

   

 • SPECIJALNA PONUDA RADIONICA
 • 10%


  Za grupe od 5 ili više polaznika, ostvarite popust od 10%
  po osobi na ukupnu cenu.

  20%


  Za grupe od 10 ili više polaznika, ostvarite popust od 20%
  po osobi na ukupnu cenu.

   

  kontaktirajte nas

  Zašto izabrati
  Speak.™?

  Korporativni kursevi i radionice namenjeni su isključivo privatnim i javnim organizacijama koje svojim zaposlenima žele da obezbede obuku iz engleskog jezika. Kursevi su osmišljeni tako da pomognu vašim timovima da ostvare svoje jezičke ciljeve. Nastava se organizuje u prostorijama klijenata ili u Speak.™ Centru za obuku i profesionalni razvoj.

  Nastavu u okviru kurseva i radionica pružaju izvorni govornici i visoko kvalifikovani nastavnici engleskog jezika, i to isključivo na engleskom jeziku. Fokus je na govornom jeziku. Zašto je to važno? Na ovaj način vaši će zaposleni steći samopouzdanje koje im je potrebno kako bi mogli kratko i jasno da izraze program, planove i ciljeve vaše kompanije.

  Dobro je poznato da su zaposleni najvredniji resurs svakog preduzeća, bez obzira na sektor poslovanja. Investiranjem u sposobnosti i znanje zaposlenih, vaša kompanija će se razvijati brže, radiće bolje i ostvarivaće značajnije rezultate na postojećim i novim tržištima.
  Tim
  od poverenja

  Zaposleni u Speak.™ Centru za obuku i profesionalni
  imaju ukupno više od 30 godina iskustva
  u nastavi engleskog jezika u Srbiji.

  Naš tim je sposoban da klijentima pruži nastavu jezika,
  obuku iz oblasti menadžerskih veština, kao i usluge prevođenja
  osmišljene i prilagođene njihovim specifičnim potrebama.

  Speak.™
  Nastava
  jezika

  Naš tim sarađivaće sa vama i kada vam je potrebna obuka jednog zaposlenog i
  kada vam je potrebna obuka čitavog tima. Posebno prilagođeni
  visokokvalitetni kursevi osmišljeni su tako da zadovolje potrebe polaznika fokusirajući
  se na specifičnu terminologiju vaše oblasti poslovanja. Osim toga,
  kursevi su osmišljeni tako da pruže aktivno znanje koje im je potrebno da sa
  lakoćom komuniciraju u različitim situacijama, uključujući osnovnu
  komunikaciju na radnom mestu, sastancima, telefonsku komunikaciju,
  video konferencije i još mnogo toga.

  Kursevi, radionice

  i druge usluge

  globe

  OPŠTI ENGLESKI NA POSEBAN NAČIN – Ovaj kurs pružiće vašim zaposlenima veštine koje su im potrebne za komunikaciju o raznovrsnim temama u različitim društvenim situacijama. Osim toga, ovaj kurs se može prilagoditi tako da obuhvati jezički fond i veštine koje će zadovoljiti specifične potrebe vašeg preduzeća. Kursevi opšteg engleskog dostupni su na svim nivoima od početnog nivoa do višeg naprednog nivoa (nivoi A1 do C2, u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom).
  Maksimalni broj polaznika po grupi je 12.

  science_bus

  KURS POSLOVNOG ENGLESKOG – Namenjen je poslovnim ljudima i pokriva veliki raspon različitih tema od značaja za korporativni sektor. Po završetku kursa poslovnog engleskog vaši zaposleni biće osposobljeni za komunikaciju na radnom mestu u skadu sa završenim nivoom. Kursevi su dostupni na svim nivoima od početnog nivoa do višeg naprednog nivoa (nivoi A1 do C2, u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom).
  Maksimalni broj polaznika po grupi je 12.

  crop

  SPECIJALIZOVANI KURSEVI – Ovi kursevi kreiraju se u potpunosti u skladu sa individualnim potrebama i namenjeni su klijentima koji žele da se posvete specifičnoj terminologiji i užim jezičkim oblastima od značaja za njihovu oblast poslovanja. Po završetku specijalizovanog kursa, polaznici će moći da koriste engleski jezik i prevazilaze različite jezičke prepreke u vašoj konkretnoj oblasti delovanja. Ovi kursevi dostupni su za polaznike na srednjem, višem srednjem, naprednom i višem naprednom nivou (nivoi B1 do C2, u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom).
  Maksimalni broj polaznika po grupi je 12.
  NUDIMO POSEBNE KURSEVE IZ SLEDEĆIH OBLASTI:
  • Bankarstvo
  • Finansije
  • Medicina
  • Inženjerstvo
  • Ekologija
  • IT
  • Hotelijerstvo
  • Turizam
  • Pravo
  • Marketing i odnosi sa javnošću

  users

  INDIVIDUALNA NASTAVA – Poslovnim ljudima koji nisu u mogućnosti da pohađaju nastavu u redovnim intervalima možemo obezbediti predavača koji će s njima individualno raditi u ugodnom ambijentu kancelarije ili u prostorijama Speak.™ Centra za obuku i na taj način im omogućiti personalizovano učenje.

  clock

  KOLIKO TRAJU SPEAK.™ KURSEVI?
  Naši kursevi traju od 6 do 8 meseci, sa izuzetkom specijalizovanih kurseva čije trajanje zavisi od oblasti koju je potrebno obraditi.

  devices

  RADIONICE IZ VEŠTINE PREZENTOVANJA – Dobre veštine prezentovanja doprinose unapređenju sposobnosti vaših zaposlenih da edukuju i ostvare uticaj na slušaoce. Ideje, proizvodi i koncepti moraju se predstaviti sažeto i uverljivo. Dvodnevne radionice omogućiće vašim ljudima da saopšte kratku i jasnu poruku na engleskom čime će brzo pridobiti pažnju slušalaca. Neophodan nivo znanja jezika za pohadjanje ovih radionica je srednji+ (B1+) i viši nivoi.
  Maksimalni broj polaznika po radionici je 20. Radionice iz obalsti veštine prezentovanja organizuju se od 9 do 18 časova. Ručak obezbeđuje Speak.™ i uračunat je u cenu radionice.

  pen

  RADIONICE IZ OBLASTI PISANE POSLOVNE KOMUNIKACIJE – Ova radionica zasniva se na kombinaciji poslovnih primera iz realnog sveta i tehnici brzog učenja kako bi vašim zaposlenima pružila praktične, relevantne i odmah primenjive veštine. Kroz studije slučaja, praktične vežbe, uputstva i zadatke, oni će naučiti da analitički razmišljaju i prenose svoje ideje uverljivo podstičući reakciju sagovornika. Radionice iz oblasti pisane poslovne komunikacije traju 3 dana. Neophodan nivo znanja jezika za pohađanje ove radionice je viši srednji+ nivo (B2+) i viši nivoi.
  Maksimalan broj polaznika po radionici je 10. Trodnevne radionice poslovnog pisanja organizuju se od 9 do 17 časova. Ručak obezbeđuje Speak.™ i uračunat je u cenu radionice.

  student

  SPEAK.™ TESTIRANJE ENGLESKOG JEZIKA – Poslodavcima pružamo uslugu testiranja znanja engleskog jezika koje obuhvata gramatiku i veštinu usmene i pisane komunikacije. Posedujemo kapacitete da testiramo vaš rukovodeći tim, sve zaposlene ili potencijalne zaposlene u skladu sa vašim potrebama. Za svakog testiranog pojedinca pružićemo sveobuhvatan izveštaj, uključujući i rezultate u skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom (CEF) za učenje, nastavu i evaluaciju engleskog jezika.

  literature

  SPEAK.™ PREVOĐENJE – Naš Prevodilački tim nudi profesionalne prevodilačke usluge malim i velikim preduzećima iz naše kancelarije u Beogradu. Saradjujemo sa klijentima iz pravnog, finansijskog, tehnološkog, medicinskog, farmaceutskog i drugih sektora pružajući visokokvalitetne prevode sa srpskog na engleski i obrnuto, kao i usluge prevoda sa overom sudskog tumača.

  leter

  SPEAK.™ PISANJE PROFESIONALNIH BIOGRAFIJA I PROPRATNIH PISAMA – Bilo da se prijavljujete za prvi posao ili ste iskusni rukovodilac u vašem polju, možemo vam pomoći da ažurirate ili kreirate impresivan Curriculum Vitae i pismo o namerama / motivaciono pismo na engleskom jeziku. Sa dugogodišnjim iskustvom u uređivanju, pisanju i formatiranju biografija, mi ćemo vam omogućiti da ostavite pravi utisak na svakog potencijalnog poslodavca.

  Testimonials

  • I learnt English for two years with one of the teachers at Speak.™ and these classes helped me to stop procrastinating with my English and really start communicating on a higher level. The confidence these lessons gave me helped me improve communications with our foreign partners which led to a promotion at work. This was definitely time well-invested!

   Janko Andonov, Financial Adviser / Belgrade /

  • My home-based business dramatically expanded two years ago and I found myself selling my product on the European market, which meant I had to find a company that would be able to translate my website, slogan and other documents into English for me. Speak.™’s translating team was my first choice and I’ve never regretted hiring them because they’re professional, accurate and always respect deadlines.

   Slavica Damjanovic, Home-based Business Owner / Belgrade /

  Reference

  Kontakt

  Pitanja?
  Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa našim kursevima, radionicama,
  uslugama prevođenja ili ostalim uslugama. Budimo u kontaktu!

  Tel: +381.(0)11.328.1211
        +381.(0)63.552.026
        +381.(0)63.695.434

   

  ADRESA:
  Nikodima Milaša 1A (ugao TC Zira i Cvijićeve)
  11 000 Beograd
   
  PIB 108478401
  Matični broj 63479918
  E-MAIL:
  contact@speaktraining.rs
  d.kragulj@speaktraining.rs
   
  SKYPE:
  speaktraining
  RADNO VREME:
  ponedeljak – petak
  09 – 17h
   
  Kontaktirajte nas 24h, 7 dana u nedelji!

   
  captcha